6. februar 2010

Babydress ferdig!


Dressen ble strikket ferdig forgje helg, og iløpet av uken har tråder blitt festet, halskant sydd fast og knapper komt på plass. Jeg har strikket hele dressen selv, fikk til kanter og greier. Godt fornøyd med det. Jeg har tendenser til litt mønstervegring. Leser mønster og finner ut at; "Hmmm, spørs om jeg får dette til...." Prøver å bare begynne og ta ting etter hvert, og det funket kjempe fint. I hvertfall denne gangen :)
Det er imidlertig en ting jeg ikke er helt fornøyd med. Tynt garn på tykke pinner resulterte for min del i at det ble "glipe" der jeg har skiftet mellom strømpepinnene på armer og bein. Uansett hvor mye jeg har strammet og prøvd, så er det løsere mellom pinneskift. På avstand ser man det ikke så godt, og at det er strikket med to tråder av ulik farge gjør også sitt til at det ikke viser så mye. -men jeg vet om det og det irriterer meg :) (Men det irriterer meg ikke nok til å rekke opp og prøve på nytt....)
Jeg har lagt opp en ny dress i Big fabel fra Drops. Den har tilsvarer 17 m = 10 cm, og oppskriften sa 18m= 10 cm. Har strikket den første foten på dressen, og er mye mer fornøyd med dette garnet. Det er litt tykkere, men strikkingen blir jev og fin i overgangene mellom strømpepinnene. Me like!!

1 kommentar:

Signe sa...

Så flott den ble! Har kjøpt samme garnet her og har tenkt å strikke en tunika til meg selv (Nøstebarnmønster det også). Gleder meg til å komme igang og prøve garnet :-)

By the way, flott blogg!
Hilsen Lykkeliten på DG som snublet over bloggen din der inne :-)