12. januar 2010

Favoritten.

Tror jeg bare har skrevet om dette sjalet tidligere og ikke lagt ut bilde. Det ble tatt i bruk med en gang det var ferdig, og jeg har brukt det veldig mye. Mener jeg strikket det tidlig på året i fjor. Sjalet er strikket på pinne nr 6, i Iris Alpakka fra Rauma og jeg brukte vel litt over to nøster. Det er så bløtt og mykt, og det veier nesten ingenting. Jeg legger det gjerne over skuldrene om jeg er frostig, eller ruller det lett sammen og bruker det som en hals. Det er deilig å trekke oppover haka på kalde dager, og det klør ikke. Helt klart min favoritt!!



Jeg har strikket to make sjal, et i lilla og et i mørkeblått. Det lilla ble julegave og forsvant før jeg fikk tatt bilde. (Fikk det akkurat ferdig til levering og glemte å ta bilde....) og det mørkeblå må festes tråder på. (-noe jeg som kjent er meget "allergisk" mot... He, he...) Kommer med bilde så snart det er helt ferdig :)


Oppskriften er enkel: Legger opp 5 masker, strikker rett hele tiden, og øker 1 maske før og etter midtmasken og i hver ende av sjalet på hver annen omgang. Feller løst av ved ønsket lengde.


1 kommentar:

Maria sa...

Nyyydelig sjal :D

Ligger en award til deg på bloggen min :)