30. november 2011

Ventetid..

Adventstaker og stjerne er på plass, og det lyser så fint. Ventetid.... Prøver å ta meg tid til å stoppe opp og ta til meg de gode øyeblikkene. Førjulstida kan fort bli preget av stress og kav, og det er ikke kjekt på noen måte. "Den gode opplevelsen" - det er den man må jakte på, og huske å se det store i det små.

Det er lykke å tenne masse lys og krølle seg sammen i sofaen med strikketøy... Eller se barnetv sammen med to små snupper. De gleder seg forøvrig veldig til jul!! Julekalender med pakke hver dag, julekalender på tv, baking, pynt, gaver osv... Mange inntrykk for både store og små.

De minste jentene mine gleder seg veldig til Blåfjell kommer som julekalender på torsdag. Da tenker jeg de kommer til å sittet "klistret til skjermen" og følge med.


Ønsker dere alle en fredfull og flott adventstid!

2 kommentarer:

Liv-Toril sa...

Takk for hyggelig lesning, og jeg tok et godt magadrag og kjente på adventfølelsen. Den er god.

nragnhild sa...

Takk for kommentar - morsomt å oppdage nye blogger via sin egen! ;)

Her er advent også ventetid - men det går så fort, og jeg har funnet ut at her blir det lite kakebaking, bare nesten alle vinduene blir pusset, men jeg skal jammen se adventskalender på nett! :) Her skal det nemlig være kos mellom budsjettforhandlinger og lange møtedager, så får jeg heller gå på besøk til andre som har bakt masse kaker og ta en for laget der ;)

Kos deg i adventstida! :)