11. oktober 2009

Strikking er moro!

Høsten er for meg en tid hvor strikking og annet håndarbeid frister ekstra mye. Å tenne lys, lage te og sette seg ned med et strikketøy er deilig. Særlig visst været er surt og kaldt. Her ser dere noe av det jeg har laget den siste tiden:

Tøffler strikket i Viking Naturgarn på pinne nr 10, og tovet. Fargen på bildet blir ikke helt riktig. De er blå-lilla i ulike nyanser. Ca str. 37-39.

Dette er også tova tøffler som er strikket i Viking naturgarn på pinne nr 10. Disse er høyere rundt ankelen. Ca str 27-30 ifølge oppskriften.

Her er to par votter som er strikket i flerfarget Fritidsgarn på pinne nr.6, etter Blånisse-mønsteret. Ca str. 3-5 år.Dette ble gave til en lite sjarmør som nylig fylte 1 år.Buksen er strikket i Smart på pinne nr 3 og 3,5 etter et mønster fra Sandnes, hvor jeg har gjort noen endringer. Den er i str 2 år, men kan nok brukes lenger siden den er uten fot og har et godt oppbrett. Er myk og tøyelig. Jeg har satt inn strikk som kan reguleres.
Stjernehalsen er også strikket i Smart på pinne nr. 3,5. Jeg er veldig glad i disse halsene og har strikket mange.
For tiden holder jeg på med flere par tøffler. Tenker det blir fine julegaver. I tillegg holder jeg på med å hekle dukkeklær til en basar, og jeg har også et trekantsjal liggende som jeg tar frem innimellom. Blir nok ikke "arbeidsledig" med det første, nei.
Kos dere med strikk og annet håndarbeid :0)

1 kommentar:

Husmorspira sa...

Oj, dette var en masse flått og blått på en gang;)
Mye fint du lager! Moro å kikke innom.