30. desember 2010

Bilderas....

Her kommer bilde av en del julegaver:


Disse tøflene er strikket i Viking Naturgarn på pinne nr 10. Her er bilde før de er tovet. Kanten rundt er heklet i Neon på krok 7.

Her er de ferdig tova. Dette paret har jeg strikket, og det er herrestørrelse.


Dette paret har eldstejenta mi på 12,5 år strikket! (Stolt!), og jeg har sydd sammen og heklet kanten. De er i damestørrelse.
Julegave i siste liten :) Fant plutselig ut at jeg skulle bytte ut den tradisjonelle juleblomsten med en hjemmelaget gave til en god nabo. Han går mye tur og tar gjerne en liten hvil på veien, så da må det jo være ypperlig å ha et varmt sitteunderlag.


(bilde mangler....)
Slik ser det ut når det er sammenrullet og båndet er knyttet. Sitteunderlaget er strikket i Fritidsgarn fra Sandnes på Harmonywood pinne nr 7, etter egen oppskrift, og pynten er nålefiltet med Canto.Her kommer fortsettelse på votteparaden :)

Jeg fikk tak i norsk mønster på Bella mittens, og da var det gjort. Disse har jeg strikket til meg selv, og de er mye brukt! De er strikket på bambus pinne nr 6 i Eskimo fra Drops. Det eneste som er litt små-irriterende er at de "nupper/loer" litt. Har kjøpt mer garn, og planen er å strikke flere slike par.Disse tova vottene fikk min far til jul. De er strikket i Fritidsgarn på bambuspinne nr 6, etter mønster fra Sandnes garn.


Disse to parene er det lenge siden jeg har strikket, men nå fikk jeg endelig tredd i snorer og tovet begge parene. Begge er strikket i Fritidsgarn på bambus pinne nr 6, det ene i "blånisse"-mønster og det andre i mønster fra Sandnes garn.Begge parene ble julegaver, og ryktene sier at de ble godt mottatt :)
Det er kjekt å gi bort håndlagte gaver når de blir satt pris på og brukt.

1 kommentar:

trinemamma sa...

Så mye fint du har laget :-)