22. september 2011

Bloggetrøbbel

Jeg har hatt trøbbel med å poste innlegg i bloggen min. Har oppdatert og styrt på i dag, og nå ser det ut til å løsne. Har fått lagt ut innleggene som har lagt lagret. Det viser dato for i dag, men det ene er f.eks fra i juli da vi var på Harry Potter premiere ;)

Høst og strikketid :)


Da er jeg godt igang med håndarbeid igjen. Har som vanlig hatt en roligere periode i sommer. Jeg har strikket et babyteppe til mitt fantastiske fadderbarn. Teppet er strikket i viking babyull på pinne nr. 4,5 etter dette mønsteret. Skal legge ut bilde av teppet jeg har strikket seinere, men her ser dere i hvert fall hvordan det ser ut i hefte. Mønsteret er hentet fra Sandnes sitt hefte om " babytepperog hentesett", tema 24.
Nå har jeg strikket en vest fra dette hefte, og har i kveld lagt opp en ny. Har man tvillinge, så må man ha to av det meste ;) Veldig kjekt mønster å strikke, og Smart er som sagt mange før et av mine favorittgarn. Her er bilde av vesten, hentet fra Sandnes sine nettsider.
Ønsker alle en fin høst :)

Harry Potter!

Tirsdag kveld dro vi til Bergen for å se premieren på den siste filmen om Harry Potter. Det var stor stemning med show utenfor kinoen, rød løper, musikk osv. Veldig kjekt! Vi koste oss. Filmen var veldig bra, og kan absolutt anbefales :) Det er litt vemodig at det er den siste filmen om Harry Potter, men alle gode ting har en ende. Er det ikke så man sier? Vel, like greit å gi seg mens man fortsatt er på topp.

Så folkens, ta en tur på kino :) (Fin aktivitet i det "sommerværet" vi har for tiden.....)