30. august 2009

Øhhh... Kan man kalle det sommerstengt?

Her har det ikke skjedd noe på evigheter. Hektiske tider, så det blir lite tid til å oppdatere bloggen. Skal prøve å skjerpe meg.

Denne sommeren har det faktisk ikke vært helt håndarbeidstørke hos meg. Litt lenger nede følger bilde av noe av det jeg har laget. Jeg strikket en barnegenser i Alfa i str 4 år, men glemte å ta bilde av den før den ble gitt bort. Det samme skjedde med et trekantsjal i lyseblå Soft Ball. Damen som fikk det er veldig fornøyd og bruker det mye. Slike tilbakemeldinger er alltid kjekke å få. Kjekt at det man har brukt tid på å lage blir brukt.


Dette er det siste jeg har strikket. En vest i Smart og Chili fra Sandnes. Mønsteret finner du i dette hefte. Vesten er i str 12 år, og er strikket på pinne nr 3,5.



Disse to kjolene er heklet i Baby bommul fra Gjesdal på krok nr 2,5, etter dette mønsteret fra Sandnes. Begge kjolene er i str 6 år, men den ene er heklet litt lenger enn den andre.


Kjolene skulle egentlig være ferdig til sommeren, men det ble de altså ikke. I kveld har jeg festet tråder og dampet lett over dem. Satser på at de kan brukes med genser/strømpebukse nå i høst, og at de også passer til neste sommer. Er selv veldig fornøyd med fargene.
Nå skal jeg hekle litt dukkeklær til en basar og lage div julegaver. Skal som sagt prøve å bli flinkere til å oppdatere bloggen :)