22. februar 2009

Årets produksjon enn så lenge..

Her er bilde av trekantsjalet som jeg strikket i romjula. Det er strikket i Soft Ball på pinne nr 6. Mykt og veldig lett. Føles som det nesten ikke veier noen ting.

Dette trekantsjalet er strikket i dobbelt garn; en tråd Brilla multicolor og en tråd Kitten mohair blå. Jeg brukte nesten to nøster Brilla og nesten ett nøste med Kitten. Sjalet er strikket på pinne nr 8., og det er strikket med hullmønster.
Her har jeg prøvd meg på et Karius-skjerf. Det er strikket i Viking Frøya på pinne nr 3,5
Garnet var godt å strikke med, og i tillegg er det billig. (19,50 pr nøste) Jeg synes forøvrig at det "snurrer" ganske mye, så jeg har planer om å dampe det litt. Holder også på med et make sjal, men i en litt annen farge.


Disse trøyene er strikket i Alfa fra Sandnes, og mønsteret finnes i det siste Mix Barn-heftet. Her ser dere bilde fra mønsteret. Trøyene er strikket på pinne nr 8. Tykt garn og tykke pinner = det går kjapt! Jeg har ikke sydd igjen under armene enda, men det kommer... Begge er i str 6 år.
Her er labber i ca str 39. De er strikket i Viking Frøya på pinne nr 3,5. Tjukke labber må til når det er kaldt.

Som dere kanskje ser så har jeg ikke festet tråder enda.... Ikke akkurat min favoritt aktivitet, men det må gjøres.

10. februar 2009

Klar for strikkekafè i kveld

Kan ikke akkurat skryte av at jeg er flink til å oppdatere bloggen min.... Skjerpings!
Har strikket et stort, trekantsjal i Soft ball, men har ikke tatt bilde av det enda. Har også strikket en del annet, og lover å få lagt ut bilder snart.¨

I kveld skal jeg på strikkekafè og det blir kjekt!

8. februar 2009

Utfordring

Hanne og Kiwa har sendt meg følgende utfordring: 1. Du må linke til den bloggen som tagget deg.2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv.3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg.

1. Jeg skulle aldri jobbe i helsevesnet, men gjett hvor jeg endte opp....
2. Elsker å surfe rundt på div hobbyforum og blogger...
3. Jeg er litt større i den høyre foten enn i den venstre...
4. Jeg er en uhelbredlig "garnoman", og veldig flink til å la meg friste av nye prosjekter. (-før andre prosjekter er fullført...)
5. Er mamma til 3 herlige jenter.
6. Jeg kan ikke fordra folk som prøver å være bedre enn de egentlig er. Det trigger meg til å være litt frekk og trassig.

Utfordringen sendes videre til : Frøken Badegakk
Silje
Mirrevirre
Guri
Havfrua
Elisabeth