26. september 2008

Strikkekompis - september



Denne flotte gaven fikk jeg av min strikkekompis på NSF denne måneden. 3 nøster Safari, 2 nøster Toppull og 1 nøste Fritidsgarn. Helt supert!! Pakken hadde dessverre revnet under transport, så posten hadde tapet den sammen med en plastpose. Det var ingen lapp eller kort i pakken, så jeg har ingen aning om hvem den er ifra..

London, en herlig by!


Har nettopp hatt en super helg i London. Været var deilig med flott temperatur og sol. Vi var på sightsing og fikk sett det meste av byen. En herlig by med mye flott å se på. Kjempe mange flotte bygninger! Kan absolutt anbefales å ta en tur!

På tide med litt bilder

Her kommer bilder av det jeg har strikket på den siste tiden. Ingenting er ferdig dampet og festet tråder på enda..... Jeg er treg med å få gjort slikt, og utsetter det så lenge som mulig.

Calorimetry strikket i Opal luftpolserwolle, pulsvarmere og calorimetry strikket i alpakka, 2 stjernehalser i Smart og en i Lerke, og en tunika i Smart. (Tunikaen er strikket i str 4 år, men jeg synes den ser smal ut.... Har ikke fått prøvd den enda, men håper den passer til min 3 åring.)

14. september 2008

København

Forgje helg var jeg på jentetur til København. Jeg storkoste meg sammen med 4 venninner. Vi fartet rundt på kryss og tvers av byen. Fikk sett mye, drukket masse kaffe og spist mye god mat! Litt shopping ble det også tid til. Slike turer lever man lenge på - og de kan absolutt anbefales!

Vi fikk tatt en titt på " Den lille havfrue"
Lykken er å slappe av på kaffebar sammen med gode venner...
Det var flott i Tivoli om kveden når alle lys var tent. Vi spiste en deilig middag på en Italiens restaurant.
Man kan finne masse rart på loppemarked... -til og med gebiss!!