26. mars 2008

Kjolen helt ferdig, og gitt bort :)

Kjolen var ferdig og trådene festet, bare tovingen gjenstod. -og det tok sin tid... "Kan ta det i morgen...." Plutselig begynte det å haste, for frøkna som skulle få kjolen skulle komme på besøk. Da var det bare å slenge den i maskinen.
Den lå fremdeles på tørk da besøket dukket opp, men var så pass tørr at frøkna kunne prøve den. Den var litt stor, men det gjør ingenting. Frøkna var fornøyd, og det var kjekt å se. Jeg sydde fast blomstene mens hun var her, og holdt på å glemme og ta bilder av kjolen når den var helt ferdig både tovet og pyntet. Vel, her ser dere det endelige resultatet.



Takk for kommentarer til bloggen og hilsner på skravlebrettet! Det er kjekt :)

18. mars 2008

Og enda flere bilder.

Denne snurrer i vaskemaskinen på toving akkurat nå. Kjolen er heklet i Tove fra Sandnes. Jeg har heklet en kjole i samme
mønster tidligere, men da i "originalfargene" som var lilla. Den skal være gave til en frøken som nettopp har fylt to år. Hun kommer på besøk i morgen, så plutselig hastet det med å få den helt klar...




Disse tar også noen runder i vaskemaskinen nå. Har heklet blomster og satser på å bruke noen av dem som pynt til kjolen. De er heklet i samme garn som kjolen.

Kommer tilbake med bilder av kjolen ferdig tovet og pyntet.

Litt bilder :)



Her er labbene som jeg strikket i Opal Luftpolsterwolle. Det garnet var kjempe bra og har fått plass blandt mine favoritter.
Labbene er strikket på pinne nr 4, og er ca str 34-35 vil jeg tippe.






Her ser dere min andre Calorimetry. (Den første var helt make.. ) Har funnet oppskrift i en eller annen blogg, men husker dessverre ikke hvilken. Det var moro å strikke og det gikk kjapt.
Det gjenstår å feste to tråder og en knapp. Falt i god smak hos eldstejenta mi, og denne skal en venninne av henne få.

16. mars 2008


ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD PÅSKE!!

Her har det ikke vært mye action....

Det har vært dårlig med blogging så langt i år for min del. Har ikke vært særlig aktiv på håndarbeidsfronten heller. Nakken/skuldrene krangler litt, og har manglet både inspirasjon og overskudd. Hver gang jeg har vært på strikkekafè så får jeg gnisten tilbake og får gjort litt. Strikkekafè er kjempe kjekt!

Jeg har strikket en del på genser nr 2, make til den grå med rosa mønster som vises her i bloggen. Jeg har så vidt begynt på det rosa mønsteret, men den har ligget brakk en stund nå. Er litt lei siden jeg har strikket en genser i samme mønster før...
Har heklet en kjole i samme mønster som den lillla jeg heklet før jul. Holder på med noen blomster som skal være pynt. Alt skal toves. Den skal være bursdagsgave til en liten frøken.
Nå i helgen har jeg strikket et par labber og min første calorimetry. Kom over et deilig Opal garn med merinonull. Det er ganske tykt og skal strikkes på pinne 4-4,5, så da går det rimelig kjapt.

Skal komme tilbake med bilder. Satser på at det blir litt mer aktivitet fremover.